Csiszolástechnika

A különböző anyagminőségek felületének megmunkálására a csiszolóanyagokat használjuk a legszélesebb körben. Ezek lehetnek fémek, fa, műanyag és más egyéb anyagok vagy ezek kombinációi. A csiszolóanyagok a legrégebb óta használt felületmegmunkáló anyagok közé tartoznak. Mai formájukat, az ipar fejlődése tette lehetővé, mely fejlődés folyamatos.

A modern kor csiszolószerszámai már fejlett technológiai kutatások és fejlesztések eredménye, mely meghatározza az ipar területét. Minden megmunkálás más és más követelményeket támaszt a csiszolószerszámokkal szemben. Kiemelt fontossággal bír a költségek alacsonyan tartása, és a legnagyobb teljesítmény kényes egyensúlyának megtalálása úgy, hogy a felületi minőség az elérni kívánt szinten legyen.

Az alapanyagok folyamatos fejlődése arra késztette a gyártókat, hogy lépést tartsanak ezzel a fejlődéssel és minden körülmények között a legjobb szerszámokat kínálják a felhasználóknak, legyenek azok kis műhelyek vagy akár nagyvállalatok.

A hatékony és költségtakarékos megmunkálás előfeltétele a legmegfelelőbb szerszám kiválasztása. E kiválasztás megkönnyítésére meg kell vizsgálnunk a megmunkálási feladatot, az megmunkálandó anyag minőségét és a rendelkezésre álló meghajtó gépet.

Cégünk arra törekszik, hogy a legjobb megoldásokat kínálja Önöknek az adott feladat megoldásában, legyen az hagyományos felületcsiszolás, INOX anyagok megmunkálása, élletörés, hegesztési varrat csiszolás, sík és alakos felületeken.

Vágó és tisztítókorongok,
lamellás tárcsák, csapos lamellások, csiszolóvásznak -és tekercsek,
finom csiszoló szerszámok, polírozó szerszámok