Mayer Mechanika Bt.

Tisztelt Partnerünk!

Köszöntöm Önöket. Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutassam Cégünket.

A Mayer Mechanika Bt. azzal a céllal alakult, hogy az iparban tevékenykedő cégeknek olyan hatékony megoldásokat tudjon kínálni, mellyel a mai kiélezett versenyhelyzetben folyamatosan az élvonalban tudnak lenni. Feladatunk, hogy olyan eszközöket kínáljunk Partnereinknek, melyek a legkeményebb körülmények és igénybevételek közepette is megállják a helyüket. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolattartásra is, mely egy folyamatos, szakmai tanácsadással egybekötött hátteret biztosít a gyártó, termelő és karbantartó cégek részére. Kínálatunkban megtalálhatóak a nagy múlttal rendelkező cégek termékei mellett az olyan gyártók is, melyek egyedi gyártású termékeikkel nagyban hozzájárulnak az Önök sikereihez.

Cégünk elsősorban a gyémánt és CBN köszörű és szabályzó szerszámok, gyémánt paszták és gyémántreszelők, illetve az abrazív szemcsés köszörűszerszámok széles skáláját kínálja. Termékeinket szerszámgyártóknak, műanyag fröcsöntéssel tevékenykedő cégeknek és forgácsoló műhelyeknek kínáljuk, akiknél a köszörülés, mint munkafolyamat van jelen.

A Mayer Mechanika Bt. által képviselt gyártók mind Európa és a világ, vezető szerszámgyártói közül kerültek kiválasztásra, de ez mellett nagy hangsúlyt feltettünk a saját fejlesztéseinkre is.

A folyamatos piaci igényeket szem előtt tartva Cégünk mindig a legoptimálisabb megoldásokra és a professzionális termékek elérhetővé tételére törekszik. Ezért folyamatosan felülvizsgálja termékpalettáját, hogy Partnereinek mindig a legjobbat tudja nyújtani.

A jövőbeni sikeres, hatékony megoldásokkal egybekötött együttműködés reményében várjuk érdeklődésüket.

Üdvözlettel:
Józsa Bertalan

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!